Koncentrát Irish Stout 2,1kg Better Brew

K tomuto výrobku odporúčame prikúpiť 2 kg kvasného cukru (najlepšie dextróza). Návod na použitie 1. Vyčistite a sterilizujte všetko vybavenie (kvasnú nádobu, hadičku, ..), s ktorým príde mladina do styku. 2. Odlepte sáčok s kvasinkami, ktorý sa

Na sklade 1 ks
17,55 €
14,63 € bez DPH
Značka: Bez značky
Obj. číslo: 7732897

K tomuto výrobku odporúčame prikúpiť 2 kg kvasného cukru (najlepšie dextróza). Návod na použitie

1. Vyčistite a sterilizujte všetko vybavenie (kvasnú nádobu, hadičku, ..), s ktorým príde mladina do styku.

2. Odlepte sáčok s kvasinkami, ktorý sa nachádza na spodnej strane balenia, potom ho postavte na 15 minút do horúcej vody. 3. Opatrne otvorte balenie a nalejte koncentrát do kvasnej nádoby. Zvyšok, ktorý zostal v balení, prepláchnite horúcou vodou a vylejte tamtiež.

4. Prilejte 3 l vriacej vody, potom pridajte 1 kg dextrózy. Dobre premiešajte až do úplného rozpustenia.

5. Doplňte kvasnú nádobu celkom na 23 l za použitia studenej kohútikovej vody.

6. Dobre premiešajte, skontrolujte, či je teplota kvapaliny medzi 20 - 25 ° C, a potom prisypte kvasinky.

7. Nasaďte na nádobu veko s kvasnú zátkou naplnenou vodou, nechajte kvasiť cca 10 dní pri teplote okolo 20 ° C.

Uchovávanie v KEG sude Akonáhle pivo Výkvasom stiahnite pivo hadičkou do čistého sterilizovaného KEGu. Pridajte 150 g dextróza a nechajte pri izbovej teplote 2 týždne, potom premiestnite cca na 5 dní do chladu kvôli sedimentáciu kvasiniek. fľaše Akonáhle pivo Výkvasom stiahnite pivo hadičkou (ideálne zakončenú stáčacie) do čistých sterilizovaných fliaš. Na jednu 0,5 l fľašu pridajte 3 g dextrózy a nechajte pri izbovej teplote 2 týždne, potom premiestnite cca na 5 dní do chladu kvôli sedimentáciu kvasiniek. Zloženie Sladový a jačmenný extrakt, invertný cukor, chmeľ, pivovarské kvasinky.