Wildbrew Philly Sour je jedinečný druh Lachancea. Kvasinky vyrábajú okrem etanolu v jednom jednoduchom fermentačnom kroku střední množství kyseliny mléčné. Toto je skvelá voľba, ak chcete čerstvé a kyslé pivo s tónmi peckovin. Philly sour je obzvlášť lahodný kvas pre Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči chmelu ho predurčuje pre kyslé IPA.
Aróma Aróma je kyslastá s chuťou červeného jablka, kôstkovín a jemnou príchuťou broskyne.
Percento pevných látok 93% - 96%
Životaschopnosť? 1 x 10? CFU na gram suchého droždia
Baktérie < 1 na 1 x 106 kvasinkových buniek
Flokulácia vysoká
Útlm Vysoký
Rozsah fermentácie 20 °C (68 °F) až 25 °C (77 °F)
Tolerancia alkoholu 9% ABV
Fermentáciu je možné dokončiť za 10 dní.