Jemným opálením a extrakciou dreva vznikol mimoriadne jemný, komplexný tanín. Vo vínach sú jemne podporené tóny praženej kávy, karamelu a kakaa bez prílišného zdôrazňovania drevitých aróm. Tannivin® Premium dodáva vínam obzvlášť elegantnú, dlhotrvajúcu tanínovú štruktúru. Vďaka tomu je Tannivin® Premium dokonalým partnerom pre veľké vína schopné dlhého vyzrievania.
Dávkovanie
Presnú dávku odporúčame stanoviť v senzorických testoch.
Červené vína: 2 - 10 g/100 l
Biele/Ružové vína: 1 - 5 g/100 l
Aplikácia
Požadovanú dávku rozpustite vo vode s teplotou 40 - 50 °C. Roztok dôkladne pretrepte a nechajte vychladnúť pokiaľ nebude mať izbovú teplotu. Tento roztok pridajte k celkovému objemu vína a dobre premiešajte.