Trenolin® BouquetPLUS je špeciálny enzým, ktorý neobsahuje depsidázu. Novo vyvinutá ß-glykozidázová aktivita sa môže využiť v rmute, v mušte a aj počas alkoholovej fermentácie a tiež vo víne. Vzhľadom na jedinečnú povahu tejto ß-glykozidázy (oproti štandardným ß-glykozidázam), dokonca aj v prítomnosti cukru dochádza k efektívnemu uvoľňovaniu aróm. Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a plnšie.
PLUS – nová formula, znamená novú výhodu. Tieto vlastnosti sú charakteristické pre sériu enzýmov Trenolin PLUS:
· receptúra optimalizovaná pre modernú výrobu vína
· zvýšená aktivita enzýmov
· bez depsidázovej aktivity (nemá cinnamoyl-esterázovú aktivitu)
· neobsahuje žiadne konzervanty