Trenolin® Sur Lies 200g

Tekutý vysoko aktívny enologický enzým pre optimalizáciu rozkladu kvasiniek pri batonáži vín Popis výrobku: Trenolin® Sur Lies urýchľuje perforáciou bunkových stien a rozklad ušľachtilých kvasiniek. Týmto sa urýchľuje uvoľňovanie manoproteínov z

Na objednávku
61,50 €
51,25 € bez DPH
Značka: Erbsloh
Obj. číslo: 4133181

Tekutý vysoko aktívny enologický enzým pre optimalizáciu rozkladu kvasiniek pri batonáži vín

Popis výrobku:

Trenolin® Sur Lies urýchľuje perforáciou bunkových stien a rozklad ušľachtilých kvasiniek. Týmto sa urýchľuje uvoľňovanie manoproteínov z bunkovej steny. Pri pokračujúcom enzymatickom rozklade sa uvoľňujú kvasinkové manány a sekundárne kvasinkové zložky ako napr. zlúčeniny amínov aromatického charakteru. Manoproteín a kvasinkové manány vytvárajú bohatší, trvácny pocit v ústach, zvyšujúci krém a hladkosť. Zlepšuje sa štruktúra a plnosť vína. Enzým Trenolin® Sur Lies neobsahuje cinnamoylesterázu, glycerín ani konzervačné látky.

Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými laboratóriami.

Súbory na stiahnutie: