Tekutý vysoko aktívny enologický enzým pre optimalizáciu rozkladu kvasiniek pri batonáži vín
Popis výrobku:
Trenolin® Sur Lies urýchľuje perforáciou bunkových stien a rozklad ušľachtilých kvasiniek. Týmto sa urýchľuje uvoľňovanie manoproteínov z bunkovej steny. Pri pokračujúcom enzymatickom rozklade sa uvoľňujú kvasinkové manány a sekundárne kvasinkové zložky ako napr. zlúčeniny amínov aromatického charakteru. Manoproteín a kvasinkové manány vytvárajú bohatší, trvácny pocit v ústach, zvyšujúci krém a hladkosť. Zlepšuje sa štruktúra a plnosť vína. Enzým Trenolin® Sur Lies neobsahuje cinnamoylesterázu, glycerín ani konzervačné látky.
Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými laboratóriami.