Laboratórium
-
Stanovenie prchavých kyselín - OIV
(titráciou po destilácii - OIV) A* - akreditovanou metódou
6,90 €Na sklade -
Stanovenie prchavné kyseliny - Winescan
(hodnota Winescane) N* - Neakreditovaná metóda
4,20 €Na sklade -
Stanovenie polyfenolov
N* - neakreditovaná metóda
8,60 €Na sklade -
Stanovenie pH
N* - neakreditovaná metóda
2,30 €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 voľného
Jednometricky - OIV A*- akreditovaná metóda
3,- €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 voľné po odpočte kys. askorbovej
(jednometricky - OIV) A*- akreditovanou metódou
3,50 €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 celkového
(jednometricky -OIV) A* - akreditovanou metódou
4,30 €Na sklade -
Stanovenie obsahu celkového extraktu
Výpočet A* - akreditovaná metóda
21,90 €Na sklade -
Stanovenie obsahu bezcukorného extaktu
Výpočet. A* - akreditovaná metóda
27,- €Na sklade -
Stanovenie kyseliny sorbovej
A* - akreditovaná metóda
11,80 €Na sklade -
Stanovenie kryštalickej stability
N* - neakreditovaná metóda
6,- €Na sklade -
Stanovenie Cukru OIV
(glukóza, fructóza, sacharóza OIV) A* - akreditovaná metóda
14,40 €Na sklade -
Stanovenie cukru - Wenescan
(hodnota glukóza+fructóza - Wenescan) N* - neakreditovaná metóda
4,20 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín - Winescan
(hodnota - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
4,20 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín
(titračne - OIV) A* - Akreditovaná metóda
4,80 €Na sklade -
Stanovenie asimilovanteľného dusíka
N* - neakreditovaná metóda
8,40 €Na sklade -
Stanovenie alkoholu OIV
(Skutočný - destilačne - OIV) A* - akreditovanou metódou
10,50 €Na sklade -
Stanovenie alkoholu
(hodnota - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
4,20 €Na sklade -
Senzorické posúdenie vína
Senzorické posúdenie vína, muštu - Technológ zdegustuje vzorku a napíše hodnotenie a navrhne možnú nápravu.
0,- €Na sklade -
Rozbor pred fľašovaním
(SO2-voľný, celkové kyseliny, alkohol, zvyškový cukor, tepelný test, test kryštalickej stability) A/N*- akreditovaná/neakreditovaná metóda
22,20 €Na sklade -
Relatívna hustota - OIV
(frekvenčným oscilátorom - OIV) A* - akreditovaná metóda
5,40 €Na sklade -
Pretlak CO2
A* - akreditovaná metóda
7,20 €Na sklade -
Predfementačná analýza muštu
(celkové kyseliny, pH, redukujúce cukry, asimiľovateľný dusík) N* - neakreditovaná metóda
12,60 €Na sklade -
Malolaktická fermentácia
(organické kyseliny, pH, SO2-voľný) A/N*- akreditovaná / neakreditovaná metóda
10,20 €Na sklade