Vyrobené z najkvalitnejšieho dvojradového talianskeho jadranského pobrežného jačmeňa, pestovaného v regióne okolo mesta Eraclea neďaleko Benátok.
Tento aromatický slad poskytuje dokonalý základ pre chrumkavé, aromatické a stredomorské pivá.
Slad sa vyznačuje dobrou spracovateľnosťou, dobrou výťažnosťou ako aj výbornými hodnotami penivosti.
Senzorické: sladovo-sladké s ľahkými medovými tónmi.
Terroir slad pre chrumkavé pivné štýly, zvyčajne pre:
Svetlý ležiak; Stredomorský ležiak, Stredomorský ležiak, Taliansky ležiak, Americký ležiak
Plzeňský; Nemecký plzeňský, predprohibičný ležiak
Talianske pivné štýly; Talianske hroznové pivo
Odporúčané doplnenie: až 100% možné
Enzýmová aktivita: vysoká
Farba:
2,5 – 4,5 EBC
1,4 – 2,1 Lovibond